Vlasová značka Toni & Guy se spojila s mladou a talentovanou britskou návrhářkou Ashley Williams, aby společně osvěžili design jejich ikonické kosmetické taštičky. Výsledkem je dokonalý doplněk, který podtrhne individualismus své nositelky.

Kosmetická taštička je pouhým vyústěním dlouhodobé spolupráce, která mezi vlasovým velikánem a talentovanou designérkou funguje. Společně se například ukázali již na londýnském týdnu módy, kde jedinečné modely Ashley, doplňovaly vlasové kreace kadeřníků z Toni & Guy. Jak ona sama říká

„ Koncepty obou značek jsou založené na osobitosti a sebevyjádření, a to je pro mě hodně důležité."

Tony&Guy - soutěžZdroj: Story

Taštička Toni &Guy svým vzhledem přesahuje zdi koupelny a dokáže být bez problémů i stylovým doplňkem. Svítivě růžový podklad s opakujícím se vzorem malých blesků je zářným příkladem, pro Ashley tak typického, hravého „girl power" designu. Taštička je přizpůsobena trendům letošního podzimu a zimy, a zároveň je svou velikostí natolik praktická, že se do ní vejde vše nezbytné.

O co hrajeme?

Dva z vás získají unikátní a trendovou taštičku od Toni &Guy v hodnotě 499 Kč a sadu 3 produktů. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu najdete na stránkách www.parfums.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.