Filmový festival v Karlových Varech se pomalu ale jistě chýlí ke konci a naposled si letos do své talk show v IQOS Lounge pozval své hosty i Libor Bouček. O zábavu se tu postarala populární česká herečka Jitka Čvančarová, herec, scenárista, režisér a také bojovník smíšených bojových umění Jakub Štáfek, moderátor a promotér MMA Ondřej Novotný a také slovenský zpěvák, skladatel a model Adam Pavlovčin alias ADONXS.

Jitka ve svém povídání prozradila, která hvězda jí byla ve Varech nejblíže a jak se potkali. „Byl to Richard Gere. Dámy, mohu potvrdit, je to tak, jak to je,“ zaglosovala se smíchem a byla trochu tajemná, když prozradila, že si beze slov koukali do očí. Všichni chtěli samozřejmě slyšet víc.

„Nic tak strašného se nedělo. Potkali jsme se ve velmi úzkém průchodu, a jak vidíte, nejsem úplně drobná,“ rozesmála všechny včetně Libora Boučka. „Ten prostor byl užší, než si myslíte, a mně něco upadlo na zem… Kapesníček to nebyl,“ objasnila dále. Když se Libor Bouček opatrně zeptal, zda se pro to „něco“ Jitka s Richardem sehnula a byl tam ten dlouhý pohled, briskně odpověděla. „Jsem dáma, já se neshýbala, protože by si pán mohl myslet, že se předkláním z úplně jiného důvodu. To ne, mám svoji hrdost, prosím. Bylo to úplně milé, lidské, krátké setkání. Má neuvěřitelnou vnitřní energii a charisma,“ dodala.

Libor Bouček, Jitka ČvančarováLibor Bouček, Jitka ČvančarováZdroj: Jan Hrdý / IQOS Lounge

Komplikace kvůli roli Laviho

Další, kdo usedl do křesla Libora Boučka, byl Jakub Štáfek, kterého si lidé často spojují s rolí fotbalisty Laviho, kterého ztvárnil nejen v seriálu Vyšehrad, ale i ve snímku Vyšehrad: Fylm. Co se týče tržeb, jde o pátý nejúspěšnější film po roce 1989, Jakubovi ale paradoxně způsobuje mnoho komplikací. Lidé ho například neberou občas vážně.

„Děje se mi to neustále. Lidé za mnou chodí a automaticky mi říkají: „Pojď, dáme fotku,“ nebo „Hej, musíme se vyfotit.“ A já se snažím je pořád edukovat, až je mi to kolikrát blbý. Mám takovou frázi, kterou používám: „A jak se říká?“ A ti lidé, než jim dojde, že tam chybí slůvko prosím, ze sebe kolikrát dostanou tak strašné věci!“ rozpovídal se se smíchem. „Říkají třeba „dobrý den“, „středa“, „nevím, dál.“ Ale vždycky nakonec dojdeme k tomu, že v té větě chybí slůvko prosím a pak mi nedělá problém se s nimi vyfotit. Mám takovou teorii, že když člověk umí pozdravit, poprosit a poděkovat, má v životě vyhráno. Nic víc nepotřebuje,“ svěřil se herec a sklidil za to bouřlivý aplaus.

Libor Bouček, Jitka Čvančarová, Jakub Štáfek, Ondřej NovotnýLibor Bouček, Jitka Čvančarová, Jakub Štáfek, Ondřej NovotnýZdroj: Jan Hrdý / IQOS Lounge

Propojeni skrz bojové sporty

Ondřej Novotný chtěl vyhovět Jakubovým zásadám, a hned jak dostal slovo, všechny nahlas pozdravil. Poté se jal odpovědět na Liborovu otázku, jak se s Jakubem seznámili. Oba se totiž zajímají o bojové sporty. „Jak jsme se propojili? Kuba mi zavolal, myslím.“ „Ne, byl jsi to ty,“ kontroval hned Jakub Štáfek. „Já měl box v Lucerně, ty jsi tam byl a pak ses ozval,“ objasnil situaci a Ondřej přikývl. „Tehdy jsem zjistil, že je Jakub talent, tak jsem mu zavolal a společně jsme vymýšleli, co uděláme,“ vysvětlil.

Kromě toho také prozradil, že má jeden velký sen, a to udělat z Oktagonu největší MMA organizaci v Evropě, která pořádá turnaje bojových sportů.

Adam PavlovčinAdam PavlovčinZdroj: se svolením Jana Hrdého / IQOS Lounge

Jeho hvězda neustále stoupá

Na závěr vystoupil Adam Pavlovčin alias ADONXS, který letos u příležitosti uvedení exkluzivní limitované edice IQOS ILUMA WE v Česku a na Slovensku, vytvořil originální skladbu, jejíž obsah měli možnost ovlivnit také uživatelé Iqos. Kousek této sklady zpěvák za doprovodu Jakuba Štáfka posluchačům zazpíval a také prozradil, že ho již brzy čeká vystoupení na druhém největším festivalu v Evropě a moc se na to těší.

„Vystupuji tam o páté, což je pro mě strategicky výhodné, protože nikdo nebude na hlavním pódiu a může to přilákat více lidí. Beru s sebou celý ansámbl včetně kapely, tanečníků… A těším se, protože je to pro mě obrovská příležitost,“ uzavřel nadšeně.

Adam PavlovčinExkluzivní limitovaná edice IQOS ILUMA WE Zdroj: se svolením Matúše Tótha / IQOS Lounge