Nové Story ve vaší oblíbené trafice!    

Adrenalin na Bal…

Rádi cestují spolu i s malou dcerou, dovolená v Indonésii začala Martině Pártlové a Josefu Vařekovi, ale v nemocnici. Kdo, čím ochořel prozrazují v rozhovoru. Stejně přiznali, že si ještě odskočili do Austrálie a nevynechali ani pohled na výchovu, nebo spolupráci v hudbě. Vše v novém čísle časopisu Story.

Nemít "džisku"? Nelze!

Z pracovního oblečku vyšplhala přes znak rebelů a živlů v módní nutnost! Džínová bunda je základem šatníku. Její provedení jsou různá, od luxusního po sportovní, ale vždy ideálně v… modré.

Maruška, gynekolog a Marta

Silná rodinná trojka Vernerů, o které nadšeně mluví zpěvačka Marta (Jandová), má pevná pouta. Marta je manželstvím nadšena a vychutnává si i roli mámy. Kdy se o svou dceru bojí? A kdy se jí stýská po manželovi? V otevřené zpovědi čerstvá padesátnice upřímně přibližuje své pocity i životní představy.

Svůdné mrknutí…

Krásné řasy potřebuji nejen dokonalou řasenku. Pečujících prostředků nutno použít víc, ale výsledek stojí za to!

Zelené extra pochoutky

Je čas na jásavě optimistické obsahy talířů. Kdo by odolal úžasným zeleným palačinkám? Teď vládne špenát, bylinky, hrášek… Pozor, ruku v ruce s báječným tónem jde i skvělá chuť.

Když láska nevyjde?

Není třeba ztrácet hlavu, ne vždy se k sobě lidé hodí. Čím dříve si toho oba (manželé či partneři) všimnou, tím lépe… Lze totiž pak pracovat nejen na sobě, ale i na (případné další) správné volbě.